torsdag 27. desember 2007

Jul, strålande jul...

Å for en deilig jul jeg har hatt til nå. Ingunn og Trond kom en uke før julaften. De fikk med seg juleavslutningen før vi dro på camping i Naivasha. Første dag dro vi inn i Crater Lake og så på litt forskjellige dyr der. På kvelden lagde vi deilig grillmat og satt rundt bålet til langt på natt. Dagen etter dro vi inn i Hells gate og gikk ned i ravinene der. Flott landskap. Middagen inntok vi på restauranten på campingplassen, før vi igjen fyrte opp bålet og satt der utover kvelden. Denne kvalden kom også flodhestene opp for å gresse, rett ved der vi sov. Det er et 50 cm høyt strømgjerde mellom oss og dyrene. Veldig fasinerende å få de så nærme over vann.

Lille julaften satte vi nesen mot Nairobi, men før vi klatret opp av Rift Valley tok vi en tur opp på Longonot. Et krater hvor en kan gå oppe på kanten. En flott tur, men flott utsikt over Rift Valley.


Julaften: Ville vi få til julestemning her? Lille julaften kjøpte vi røde roser, og pyntet leiligheten. Ingunn hadde med furukvister, julelys, og julepynt fra pappa og mamma. Det ble virkelig jul her og. Da pinnekjøtt lukten duftet i hele leiligheten ble det hvertfall jul. Vi koste oss, vi tre. Jule gudtjeneste, jule middag, "tre nøtter til askepott", gaver og dessert, i den rekkefølgen. Trond har nesten lært seg "i Jesu navn" på juletonen, så her er det jul.
Vi har gjort mye mer, kost oss masse. Nå venter vi bare på neste ladning med besøk. I dag tar vi det med ro, ordner litt til de kommer:)
Ha en fin romjul videre.


Ingen kommentarer: