mandag 10. desember 2007

Endelig blogg

Ja, ja, dette har jeg jo lenge sagt at jeg skulle skrive, en blogg. Nå er jeg i gang. Hadde egentlig tenkt at Birte kunne hjelpe til med dette her, men når jeg nå engang har reist aleine uti den store verden, så må jeg vel klare det selv...

Et halvt skoleår er snart ferdig, og det er vel tid for litt oppsummering. Hva har skjedd dette halvåret? Vel, jeg har jo jobbet litt da. Noe her på NCS i Nairobi, noe på NCS i Kiabakari, og noe på Rosslynn Academy. Vi startet opp i august med "felles periode", alle barneskole elevene våre var samlet i Nairobi. Hele 12 stykker. Fire i "min" klase, 5. og 6. trinn. Deretter hadde jeg tre elever i tre uker her i Nairobi. Deretter to uker i Tanzania, på Kiabakari, med to småskoleelver. Hjem igjen til Nairobi for nok to uker med mellomtrinnselever. To uker til i Kiabakari, så to uker i Nariobi. Da er vi kommet til der jeg er nå. Nå er jeg på Rosslynn Academy hvor jeg har litt Norsk og matte med to elever. I tillegg er jeg med i noen timer for å oversette og hjelpe de i gang på en skole hvor alt foregår på engelsk. Jeg reiser 06.25 hver morgen, så nå skal jeg faktisk legge meg. Måtte bare komme i gang. Har gjort noe annet enn å jobbe og dette halvåret, men det kommer seinere.

God natt

3 kommentarer:

Unknown sa...

Heisann
Skal si du er dreven altså. Gleder meg veldig til fortsettelsene:)

Unknown sa...

Heiii.
Det var sørme en god ide med en sånn blogg..Så god du er Marianne.
Sjovt at følge med på hvad du foretager dig:)
7 dage til Ingunn og Trond kommer. Det virker som de gleder sig litt, neeej, RIGTIGT MEGET:)Skal jeg bede dem ta en afslapningscd med, du kan ha i bilen! Tænkte du kunne høre på den når du skal køre på arbejdet;)
Bare 17 dage, så er vi på vej. JUBIII, ses snart
Glæder mig til at læse mere.. Knus knus Mette

Marianne sa...

Så gøy med kommentarer. jeg måfinne litt ut av dette her, ser ut til at jeg kan få de sendt til mailen min, kommentarene... Tøft. Ja tenkt plutselig er dere her, begge to. Gleder meg:)