tirsdag 22. januar 2008

"All by my self..."

Birte skjærer opp frukt for kvelden...

...som tilbringes uteDa har de reist. Alle gjestene. Ingen utepeiskos på kveldene... Det var trist å si hade, men det er jo bare et tegn på at vi har hatt det bra. Skikkelig koselig er det med besøk. En er mere sammen enn det vi hadde vært hjemme i Norge og det er veldig fint.


Etter å ha "evakuert" fra Mombasa, har vi vært her i Nairobi. Tenkte det ville bli lenge for de, å bare være her, men det har gått så bra. De har fått solt seg litt, vært på safari, og på handle turer. To og ei halv uke går fort når en er mange sammen og i tillegg er interessert i alt mulig:)


Jeg har jo begynt å jobbe igjen. Første uka var ganske rolig. Rosslyn utsatte skolestarten, så jeg hadde litt undervisning med elevene mine her på tomta. Forige uke startet Rosslyn, men onsdag-fredag ble det hjemme studier p.g.a annonserte demonstrasjoner. Denne uka er vi i gang igjen, så får vi se hvor lenge det varer. Amerikanerne er nøye på sikkerheten, så de lar ikke elevene kjøre skolebuss dersom det ikke er trygt.


Nå skal jeg være to uker på Rosslyn, så her på tomta. Turi skulle ha kommet 6.feb, men har avlyst turen. Det er jo helt greit her, men forsikringen gjelder ikke så lenge UD ikke anbefaler reise inn i Kenya.
Ellers: Været er skiftende. Har på meg sko med sokker i på morgenen, sandaler utover dagen. Denne uka har jeg vakt på tomta, så jeg må jo være mest mulig her da. I morgen skal jeg prøve meg på squash igjen, det er jo mange år siden, og på torsdag er det volleyball turnering her.
Takk for besøket alle dere fem som var her, og velkomen etter dere andre:)


Filming på Karen bixen farmen. Maur, blomster, planter, åmer, fugler... alt er interessant for noen. Tur i nærmiljøet

4 kommentarer:

Unknown sa...

Heiiiiiiiiiii
4 av oss sitter her, og vi er alle enige i om at vi vil tilbake:)
Det var en smule kjipt å reise fra deg. Hadde håpet på at du skulle være med hjem....
Savner deg allerede.
Hils Frank, Rune og Janne, Med påheng. Klem fra alle

Unknown sa...

Jeg synes altså at den overskriften ikke er så veldig festlig. Bare sånn at du vet det...

Marianne sa...

He he... Det er jo sant da. Nesten på en måte eller sånn... Dere er velkomen tilbake. Frank er veldig trist, han er hvertfall all by himself.

Unknown sa...

Hei. Her sitter Marie henrik og birte.
Bø es aklikos sier henrik. Marie ler. ler posggjennd lsif sier henrik. han har glemt hvordan det er å snakke. han snakker swahili.
nei, det var visst tulle språk
TUSEN TAKK FOR GAVENE. MARIE BLE VELDIG GLAD FOR SANGEN ELLER KANGAEN OG BOKMERKE