søndag 12. oktober 2008

Søndagshilsen

En liten oppdatering from Africa...

Hva har skjedd siden sist da? Jo, jeg jobber jo, og da er det hverdager her som hjemme i Norge. Ikke alle jobber er som hjemme. Siden sist har jeg hatt to stykk, som en kan si er anderledes. To uker siden var jeg i Arusha. Der skulle jeg revidere, ja revidere, den drevne revisoren som jeg er. Jeg tok med meg Silje og Ingrid, og reiste til storbyen i Tanzania. Silje og Ingrid fikk sett byen på fredagen, da jeg reviderte, og sannelig ble det ikke bytur lørdag og. Revisjonen gikk som en vind, så vi gjorde oss helt feridige på fredagen:) Jeg fikk handlet fat og bilde. Vi koste oss med kafe og is... Natten tilbrakte vi på en Lodge rett utenfor byen. Hyttene stod på påler i åssiden mot Kilimanjaro og Mt.Meru. Desverre var det overskyet hele tiden, så vi fikk ikke sett fjellene fra altanen. Deilig kveld var det, med god mat og Bonanza:)Forige helg hadde jeg helt fri. Hva finner en på da i en storby som Nairobi? Lørdagen var jeg med på 60 års feiring, uten å vite at det var det... Jakobsen inviterte alle på tomta +++ på fest. Veldig koselig. Vi prøvde å komme oss på kino på kvelden, men den køen i Nairobi satte en stopper for det. Så da ble det kafe på kvelden. Søndag var vi i kirke og spist middag ute. Husker ikke helt hva jeg gjorde på søndags kveld... Helga gikk i hvertfall.Denne helga er jeg på jobb. Internatvakt. Det er litt annen type jobb enn hjemme ja. Vi har vært her i Nairobi hele helga. I går var de på riding, det var deilig vær så de fikk badet også. I dag var vi i Nairobi nasjonalpark. Dro ut tidlig i dag morges, og fikk se både løve og nesehorn + masse annet. Det er fantastisk at en bare kan sette seg i bilen, kjøre 10 minutt også er en i parken.Så nå er det ny uke, snart. Tiden flyr her ute. Vi tenker i "bolker" på en måte. Tre uker med det, så en uke med det, så fire uker med det... Da går tiden fort. Snart kommer nesten hele familien Vestbakke ut. Det blir skikkelig koselig. Vi gleder oss, Silje og meg.Ha en fin uke alle som leser dette:)

6 kommentarer:

Alf Egil sa...

Halla. Ville bare si at jeg leser bloggen din så fort det dukker opp noe nytt, og det er jo passe ofte. (Herlig med rss- feeds på igoogle, eller hur?..) Det er veldig gøy å lese, så fortsett å skrive!

Anonym sa...

Hei Marianne! Kjekt å kikke innom bloggen din, og få et lite innblikk i hvordan du har det i Kenya:-) Det er lenge siden du bodde i Oslo nå, og vi sang i Sifa... Men det er kjekt å følge med på "gamle kjente". Hilsen Marte (Ugedal)

Anonym sa...

Hei! Nå som høsten har kommet til Bergen for fullt, med sidelengs regn og alt annet det medfører, er det veldig koselig å lese litt om hva dere driver med in Africa! Må si at jeg noen ganger er litt misunnelig på dere, men sånn er det! Kos dere masse videre! Hils Silje og Anne Hj! Ingunn

Unknown sa...

Hei
Det er så gøy når du skriver på bloggen din. Jeg gleder meg sånn til å besøke deg og din søster til jul. Det blir jo nesten litt familiært:)
Med vennlig hilsen og med ønske om en god dag videre

Anonym sa...

Heisann, hoppsann Marianne.
Koselig å lese om hvordan du har det i Afrika. Er jo en stund siden du var på Holte, så det var hyggelig å lese bloggen din.
jeg håper du har det koselig i Afrika, må jo innrømme at jeg er litt "misunnelig" på deg.
Hilsen Stian Stordalen

Anonym sa...

Hei og takk for sist Marianne :) Gratulerer med dagen i går. Fikk du feira da? Her er alt bare høst nå, sterk vind (storm) og regn. Eg følger også med på bloggen din, veldig interressant. Hilsen fra din tante og onkel i Førde :")


.