lørdag 7. juni 2008

Tiden etter motorsykkelsafari...

Etter at vi hadde hatt denne fantastiske turen på motorsykkel, skulle vi humpe oss gjennom Serengeti. Det var ikke alltid like behagelig for Ingrid, som hadde vondt etter fallet, men det virket som om alle dyrene som ønsket oss velkommen klarte å få det til å bli en bra tur likevel. Vi så masse dyr.Veldig mye elefanter, og sebra. Vi kom midt i en sebraflokk, jeg har aldri vært sånn midt i. De var overalt, og de, ja hva kaller vi det, knegget? Gryntet? vet ikke helt, men det var utrolig stilig. Flere ganger måtte vi vente med å kjøre fordi det var elefanter på begge sider av veien. En flott Serengetitur var det.
Jeg hadde advart Alf Egil og Ingrid om at det ikke var noe å gjøre på Kiabakari. Jeg var litt bekymret for at de skulle kjede seg en masse når de hadde bestemt seg for å være der to uker. Men tiden gikk fort. Vi var i Bunda et par ganger, i Musoma et par ganger. Helga var vi i Mwanza og på gudstjeneste. Det var utrolig koselig å ha de der, forferdelig trist når de skulle dra...
Jeg fikk bare fire dager aleine på Kiabakari denne gangen, så plutselig var jeg i Nairobi igjen. Her er det fellesperiode, bare en uke igjen av den. Det er nok å gjøre, så i dag fikk jeg med meg noen på fjelltur. Longonot, har jo vært der endel ganger før, men det er så deilig å komme seg ut av byen innimellom. I dag var det ganske mye, og kald vind, veldig deilig. Men det var tørt, og enormt støvete. En ser ut som om en har rullet seg i sand når en kommer ned derfra.
Tiden flyr rett og slett, og snart er jeg hjemme:) Det skal bli veldig bra med en tur til Norge. Før det skal jeg en liten tur til Lamu, før jeg skal jobbe litt i Arusha, og så en uke her.

6 kommentarer:

ingunn sa...

Koselig med oppdatering:)
Det er ikke lenge til du kommer nå. Gleder meg så masse til du kommer.
Har lagt ut litt bilder og sånn på bloggen min:)
Glad i deg vennen. Klemz

Anonym sa...

så moro dette hørtes ut -og litt skummelt. Ü Ellen Anne.

Anonym sa...

MARIANNE IN NAIROBI IS NOT IN NAIROBI!!!!!!!

Unknown sa...

Ja nei, her skjer det jo ikke mye...

Anonym sa...

skal ikke du snart få oppdatert bloggen din...
reidun

GERTRUDIS CANDELARIO sa...

I give praise to Mr Benjamin enough for his help in securing a loan to buy our new home for our family. Benjamin was a wealth of information and he helped educate me and my family as to why a home loan was the best option for our particular situation. After conferring with Benjamin and our financial advisor everyone agreed that a home loan was the perfect solution.You can contact Mr Benjamin if you also looking for any kind of loan on Email/Whatsapp: 247officedept@gmail.com Whatsapp: +1-989-394-3740