søndag 2. mars 2008

Magadi

Dere skulle vært her og sett alt selv. Det er så vanskelig å fortelle hvor nydelig naturen er, og hvor deilig det er å ta seg en søndagstur ned i Rift Valley.
Lake Magadi ligger sør i Kenya, i Rift Valley. Det er en av de mest mineralrike saltsjøene, og omgis av et flatt og tørt landskap med akasietrær spredt utover. Fjellene omkranser dalen, og danner en flott bakgrunn. Flamingoene gjør sitt til at det blir et rosa skjær i vannkanten, sammen med det vite saltet. Det er varmt der. Veldig varmt. Vi dro inn for å se de varme kildene, og forventet oss vel litt sånn Islansk light versjon av kilder fra undergrunnen. Og da vakten i gaten fortalte at det gikk an å bade der inne, så vi hvertfall for oss noen kulper med bobler og varmt vann. Slik var det ikke, vi hadde vel ikke funnet kildene om det ikke hadde vært for en gutt som stod der og viste oss. Masai damer kom med smykkene sine for å selge, og da skjønte vi at vi var på rett plass.
En flott tur var dette, nydelig landskap. Deilig å ha lunchen under et akasietre og bare kikke utover Rift Valley. Håper bildene kan gi dere litt ide om hvordan det er der nede:)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for at du deler dette med hjemlandet. For et utrolig liv du lever, Marianne!Selv om våre er i anmarsj og vi gleder oss over det, kan vi ikke skilte med slike scener.

Alf Egil sa...

Sehr gut!

Hier im Deutchland denken wir sehr auf dir! Hasst du einem dingo sehen? Hier bleibt es sehr viele wasser heute. Es regnet, und regnet. Den "Magadi" war sehr gut geschreibt!

Alphonz

Unknown sa...

Heisann sveisan det hørtes vakkert ut. Der vil jeg gjerne med neste gang. Også er det så gøy når du legger ut bilder:)

ingunn sa...

Så herlig ut Marianne. Det er så gøy å se bilder. Har så lyst ned igjen. :) Stor Klem